Persoonlijke Horoscoop

Diane Ummels - Astroloog

 

 
   Menu
 
   Home
   Wat is Astrologie
   Mogelijkheden / Werkwijze
   Persoonlijke Horoscoop
   Diane Ummels
   Contact / Info
 
Uw Astroloog, Diane Ummels

Ik ben geboren in Auckland, New Zealand in 1955. Op mijn 17de wist ik al dat ik de wijde wereld in wilde en heb mijn tweelingzus en ouders medegedeeld dat ik mijn rechtenstudie en werk op het advocatenkantoor niet langer wenste te continueren. Ik ben voor hele andere zaken in de wieg gelegd, dacht ik. En dat bleek al rap. Via AustraliŽ, India en Turkije en nog veel meer landen kwam ik op mijn 20ste, na twee jaar reizen, aan in Nederland. Hier voelde ik me meteen thuis en kreeg ik de kans om me in de astrologie te verdiepen. De eerste horoscoop die er van mij werd gemaakt en de eerste lessen van Leida Arps, laten duidelijk zien dat ik wel reizen moest; had ik toen die reisgevoelens weggedrukt dan was mijn groeipad een heel andere geweest. Mijn leven had dan veel meer hobbels en grotere blokkades gekend. Mensen weten vaak van nature precies wat goed voor hen is, maar angst of misplaatste rationele overwegingen en financiŽle redenen kunnen een slechte raadgever zijn. Soms moet je de veilige haven verlaten om op het juiste levenspad te komen.

Het leuke van de horoscopie is nu dat ze je daar enorm bij kan helpen. Kennis van jouw unieke planeten constellatie bevestigt datgene wat je eigenlijk al weet en het kan je dan net dat ene duwtje geven om er ook echt naar te gaan handelen. Je kunt het ook naast je neer leggen en ervoor te kiezen door te gaan op de reeds ingeslagen weg. De vrije wil blijft bestaan.
Je blijft het gezondst en je wordt het gelukkigst als je niet steeds tegen de golven van het planetaire krachtenveld in zwemt. Het heelal gonst constant. Het trekt en duwt voortdurend en er zijn steeds weer nieuwe mogelijkheden en kansen. Maar waarom nog langer wachten? Voorkom onnodige energie verspilling en neem de gegevens en adviezen ter harte.

Elke week ontvang ik maximaal twee cliŽnten en bestudeer ik zijn of haar horoscoop. Ik vind het boeiend om te zien hoe mensen in elkaar zitten en ben blij dat ik met mijn werk al velen heb kunnen helpen. Het is leuk om de mensen na bijvoorbeeld twee jaar weer eens te zien en te spreken als ze voor een tweede consult bij me aankloppen. Soms willen ze dan nog specifieker uitleg van wat er speelt in hun leven. Of ze willen met behulp van progressies die ik kan maken, horen wat er de komende (bijvoorbeeld drie jaar) aan invloeden zijn te verwachten.

Geen kantoorbaan voor mij in Auckland, maar heel inspirerend werk in Oosterbeek.
Ik hoop u daar te ontmoeten.

Diane Ummels